2012-12-15 13:15:12• hírek • Póti Orsolya

Sztend Áp Lájt a Túlélőknek!

A világvége túlélőinek tartanak humorestet a szatmári Sztend Áp Lájt tagjai december 22-én. A nagy dumások új poénokkal, a világvégéhez kapcsolódó hiedelmekkel és pajzán verssel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Az utóbbi időben egyre ritkábban hallhattuk a Sztend Áp Lájt humoristáit, de hamarosan bepótolják a kihagyást, hiszen december 22-én, szombat este igazi újdonsággal lepik meg a közönséget. A fellépések elmaradását a csapattagok (munkahelyi) elfoglaltságával magyarázta Sugár, aki megjegyezte: a közönség szórakoztatása elsősorban hétvégi hobbinak számított.

Azonban a világvége-láz humoristáink fantáziáját is megmozgatta, legújabb agyszüleményeiket pedig a világvégét túlélőinek szánják.

Amennyiben sikerül túlélned az Apokalipszist, például részt vettél egy ingyen vérnyomásmérésen,vagy közelebbi ismeretségben vagy a polgármesterrel, esetleg a polgármester saját kezűleg szigetelte le a tömbházadat, úgy december 22-én, szombat este 20 órakor gyere el Te is a Friend's Caffe-ba a túlélőknek szánt stand up comedy estre ahol Sugárral, Mihály Gergővel, Nagy Csongor színművésszel és Székely Zsolttal bepótolhatod az Apokalipszisbeli robbanást.

Mint megtudtuk, a két órás est keretében a főszerepet a világvégével kapcsolatos babonák és hiedelmek kapják, de lesz pajzán vers Nagy Csongor előadásában és frappáns jelenetek is bemutatásra kerülnek.

Helyfoglalás a helyszínen. A belépés ingyenes! A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: